Wandkleed

Wandkleed

100% katoenen wandkleed
Een wandkleed van 100% katoen met bijpassende roede en wandhaken. Kies uit veel verschillende afmetingen, zo kan je het kleed zelfs bijna wandvullend maken. Het materiaal heeft een zwaarte van 420 gr./m2, hierdoor heeft het doek een kwalitatieve uitstraling. En dankzij de hoogwaardige printkwaliteit komen de kleuren prachtig uit op dit materiaal.

Een unieke aankleding met een wandkleed
Omdat je kunt kiezen uit verschillende formaten geef je elke ruimte een eigen stijl. Door het wandkleed te voorzien van een zwarte roede komt het doek nog beter uit en past het perfect binnen een modern en industrieel interieur. Met de bijgeleverde afdekknoppen maak je het uiterlijk van het wandkleed nog strakker.

BCI voor een gegarandeerde kwaliteit
Het katoen (Mezo) wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit.

Afwerking en montage
Om het Wandkleed te kunnen voorzien van een roede wordt het aan de bovenkant en aan de onderkant afgewerkt met een tunnel van 6 cm. De zijkanten worden omgezoomd, wat voor een kwalitatief geheel zorgt. De roede aan de bovenkant is altijd 30 cm breder dan het doek (15 cm aan elke kant). Hierdoor heb je nog genoeg ruimte om een wandhaak te plaatsen en komt het geheel beter tot z’n recht. Door een roede aan de onderkant te plaatsen wordt het wandkleed verzwaard, waardoor het nog een strakker uiterlijk krijgt. Voor de roede aan de onderkant wordt de breedte van het doek aangehouden, zodat de roede wegvalt in het Wandkleed. Omdat er zoveel verschillende soorten ondergronden zijn, zitten er geen schroeven en pluggen voor de wandbevestiging in de verpakking.