Behang Keuken

Op de webshop vind je een grote collectie unieke behangontwerpen voor in jouw keuken. De botanische stijl is zeer aanwezig en wordt vaak gecombineerd met mensen of dieren, zodat je veel kleur en groen in jouw interieur kunt brengen. Mijn ontwerpen sluiten aan op veel verschillende interieurstijlen, van Scandinavisch tot landelijk, van industrieel tot modern.

De ontwerpen zijn gemaakt door Wouter, ontwerper achter het merk PosterJunkie, dus je bent verzekerd van unieke designs. Er is een grote variatie aan formaten beschikbaar, van kleine stukken tot zeer grote formaten voor hele wanden. Het is ook mogelijk om het behang aan te laten passen voor jouw wand, neem hiervoor even contact op via de mail. Zo is er dus een keuze voor ieder budget.

Er zijn verschillende soorten behang beschikbaar, zoals vliesbehang, vinylbehang (met verschillende toplagen) en naadloos behang. Het vinylbehang en naadloos behang zijn waterafstotend en daarom zeer geschikt voor in de keuken.

Met het behang breng je sfeer in elke keuken. Bekijk de collectie en laat je inspireren door de unieke ontwerpen. Of het nu gaat om een kleine of grote wand, wij hebben een passend ontwerp voor jou. En mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken of het aanpassen van het behang, neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.