Toile

Canvas voor binnen

Een canvasdoek is een tijdloos materiaal en past in vrijwel ieder interieur. Elk canvasdoek wordt bij de drukker met de hand bespannen. Zo behouden zij voor jou de maximale controle over de kwaliteit! Het doek wordt gespannen op een stevig houten frame met spielatten. Het houten frame is 18mm dik en wordt standaard geleverd met een gratis ophangsetje.

Een poster op canvas is zeer geschikt voor binnen gebruik maar is ook UV-bestendig. Er wordt voor het frame een hoogwaardig raam gemaakt van hout voor uw poster canvas. Het stevige houten kader is zo licht dat u slechts één of twee schroeven of spijkers nodig hebt om het aan de muur te hangen, afhankelijk van het formaat.

Tuincanvas

Natuurlijk is het leuk om ook je tuin een mooie opfrisser te geven met een origineel ontwerp, daarom zijn de ontwerpen ook verkrijgbaar als tuincanvas. De posters op tuincanvas zijn uiteraard volledig bestand tegen alle weersinvloeden zoals regen, vorst en UV-straling. De print behoud zijn prachtige kwaliteit het hele jaar door!

Het sterke bannerdoek wordt gespannen op geïmpregneerde houten frames van 18 mm. Ook bij de posters op tuincanvas wordt een ophangsetje meegeleverd zodat het gemakkelijk op te hangen is aan uw schutting of wand.