Textielframe

Textielframe

Textieldoek met hoogwaardige print
Het textieldoek wordt gemaakt van Dekostof. Het materiaal kenmerkt zich door krachtige kleuren, een matte uitstraling en is bij uitstek geschikt voor binnen toepassingen. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar.

Ophangen en klaar
Het textielframe wordt in twee delen geleverd, het frame en het doek. Je kunt het doek vervolgens gemakkelijk in het frame plaatsen. Je krijgt standaard muurplaatjes meegeleverd. Hiermee hang je het frame eenvoudig op. Schroeven en pluggen worden niet meegeleverd.

Montage instructies

Kleuren frame
Je kunt bij de textielframes kiezen uit 3 kleuren. Zwart, wit en aluminium.

Houten frame
Het frame is gemaakt van gemodificeerd Ayous hout. Deze houtsoort werkt niet doordat het vooraf behandeld is met stoom. Door deze eigenschap wordt het bijvoorbeeld in sauna's of als gevelbekleding gebruikt. Het kan namelijk goed tegen wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Het hout bevat geen chemicaliën en is dus 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Daarnaast bestaat het hout voor 70% uit FSC gecertificeerd hout. Door de behandeling met stoom heeft het frame een warme houtkleur.

Verwisselbare doek
Uitgekeken op het ontwerp? Geen probleem! Het doek kun je eenvoudig verwisselen. Zo is het frame ontzettend veelzijdig.