Achterwand keuken

Wil je een ontwerp van PosterJunkie gebruiken als achterwand in de keuken? Dat is geen enkel probleem.

Breng jouw keuken tot leven met mijn unieke ontwerpen op jouw keukenachterwand. Creëer een echte eyecatcher in jouw keuken met de op maat gemaakte achterwanden, gemaakt van hoogwaardig aluminium dibond, ook bekend als alu-dibond. De wanden zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en duurzaam. Het aluminium dibond materiaal is lichtgewicht, sterk en bestand tegen vocht en warmte. Zo blijft jouw keuken er jarenlang als nieuw uitzien.

Het is mogelijk om de afmetingen van de achterwand volledig aan te passen aan hun keukenruimte. Bovendien kunnen er uitsparingen gemaakt worden voor stopcontacten of andere obstakels, zodat de achterwand perfect past en er strak uitziet. Met de keukenachterwanden voeg je niet alleen stijl en persoonlijkheid toe aan jouw keuken, maar maak je ook een statement met een PosterJunkie ontwerp.

Ontdek nu de mogelijkheden en bestel jouw gepersonaliseerde keukenachterwand vandaag nog! Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar info@posterjunkie.eu met de relevante maten dan help ik je verder. Hulp nodig met het correct opmeten van jouw achterwand? Bekijk even deze hulp bij het opmeten.

Neem contact op

Maatwerk

Speciaal voor jouw keuken

Montage

Eenvoudig met kit of lijm

Ruime keuze

Creëer een unieke look

Voorbeelden van klanten

Laat je inspireren

Het materiaal

De keukenachterwanden worden gemaakt van een 3mm dik materiaal genaamd aluminium dibond, of wel alu-dibond. Dit is een sterk doch bewerkelijk materiaal met een kunststof kern en een aluminium toplaag.

Het materiaal is vochtbestendig is bestand tegen hitte. Let wel goed op, bij extreem hoge temperaturen zoals de vlam bij een gasfornuis kan alu-dibond doen vervormen of verkleuren. Dus stoom of hitte van bijvoorbeeld een waterkoker of pan mag dus niet in direct contact komen met de alu-dibond keukenachterwand. De achterwand van alu-dibond wordt voorzien van een coating. De speciale coating zorgt voor intensere kleuren en geeft extra bescherming aan het oppervlak. Door de coating raakt het materiaal niet beschadigd door omgevingsfactoren en kan het met schoonmaakmiddel worden afgenomen.

Onderhoud
Het onderhoud van de aluminium dibond achterwand is simpel. Gebruik een (zachte) doek of borstel en warm water om hem te reinigen na dagelijks gebruik. Voor intensieve reiniging kan je gebruik maken van een mild schoonmaakmiddel.

Montage
De montage van de achterwand van aluminium dibond is zeer gemakkelijk omdat het materiaal erg licht is. Je lijmt of kit dit direct op de wand. Kit vervolgens de naden af en klaar is Kees.

Levensduur
Een achterwand van alu-dibond is enorm duurzaam en gaat vele tientallen jaren mee.

Meten & montage

Meet instructie

Meten is weten

Download

Montage instructie

Eenvoudig te plaatsen

Download