Wouter Rikken

Aangenaam

Ik ben Wouter, de oprichter, eigenaar en een maker voor PosterJunkie. Een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur. Dagelijks ben ik op zoek naar inspiratie en struin ik het web af naar gave beelden om te gebruiken in mijn volgende ontwerp.

Het creatieve heeft altijd in mijn bloed gezeten. Vanaf jonge leeftijd was ik bezig met beeldvorming zoals tekenen en schilderen. Door een chronische ziekte kwam ik jaren geleden in een moeilijke situatie terecht. In deze periode ben ik gestart met PosterJunkie en het maken van ontwerpen als uitlaatklep. Dit gaf mij de afleiding die ik nodig had en al snel merkte ik veel positieve reacties van klanten en vanuit sociale media. Vanaf dat moment heb ik mij volledig gestort op het ontwikkelen van nieuwe creaties en het laten bloeien van PosterJunkie, iets waar ik nog steeds elke dag van geniet.

In mijn ontwerpen probeer ik te spelen met verschillende onderwerpen. Dieren komen hier veelvuldig in voor omdat deze zo’n dankbaar, soms kleurrijk, karakteristiek en fascinerend onderwerp zijn. Uiteraard probeer ik nog steeds mijzelf te vernieuwen en mijn stijl door te ontwikkelen, je zult daarom regelmatig nieuwe ontwerpen zien verschijnen op social media en op de webshop.

De dagelijkse gang van zaken voor PosterJunkie zijn voor mijn rekening. Ik neem altijd de tijd voor jou als klant en probeer jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Veel informatie is te vinden op de webshop, maar mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@posterjunkie.eu.

In mijn ontwerpen probeer ik te spelen met verschillende onderwerpen. Dieren komen hier veelvuldig in voor omdat deze zo’n dankbaar, soms kleurrijk, karakteristiek en fascinerend onderwerp zijn.

Ontwerpen van Wouter

Een greep uit de collectie van deze maker